Atelier de creație florală

BUCURESTI - 22 februarie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită în data de 2 Martie 2013 începând cu ora 10.00, să realizaţi, împreună cu maeştrii în creaţie florală ai atelierelor „Splendor”, aranjamente florale speciale pentru doamnele din viaţa dumneavoastră.
Fie că sunteţi copii, tătici sau bunici, cu siguranţă doriţi să uraţi „Primăvară frumoasă!” într-un mod cât mai original femeilor iubite din viețile voastre. Şi ce poate fi mai original decât un aranjament din zambile, lalele sau frezii, atent decorat cu fluturaşi şi gărgăriţe, special creat chiar de dumneavoastră?

Atelier de creație florală

Atelierul  provoacă  tăticii creativi şi bunicii, încă îndrăgostiţi, să experimenteze noile trend-uri din design-ul floral. Îi aşteptăm cu copiii şi nepoţii să-şi surprindă soţiile de Mărţişor realizând, în echipă, un miracol din flori şi parfum de vegetale. Bucuria momentelor petrecute cu tatăl sau bunicul, va ajuta copiii să devină creativi, îndemânatici şi să înveţe, încă din copilărie că, există şi zile în care ei sunt cei care dăruiesc.

 

Preţul participării este de 100 Ron/tătic/bunic şi un copil; 110 Ron tătic/bunic şi doi copii; aranjamentele florale realizate rămân participantilor, în costurile de participare fiind incluse toate materialele necesare realizării ”buchetului”

 

Și încă ceva…..Partenerii de la ”Splendor” vin cu tehnici de design floral, iar noi, cei de la ”Antipa”, ne pregătim să vă spunem istoria speciilor de plante cu care veți lucra.

 

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 14 locuri la telefon: 021.312.88.26, tasta 4 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro

 

 

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, DaVinci Learning, EmailWing

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, Zile şi Nopţi, Oraşul Meu, Grădinite.com, BeWhere!, Salut Bucureşti, 7 Pitici, prokid.ro, GoKID.ro, inParc, mamica.ro, Media IQ.

 

 

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”

Informaţii suplimentare despre programe educație: dr. Aurora Stănescu, e-mail: auroras@antipa.ro, 0723.149.694

Despre Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.