Incepe Academia Copiilor

BUCURESTI - 11 iulie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ aşteptă copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani la programul ” Academia Copiilor ” organizat în perioada iulie – septembrie 2013.

Incepe Academia Copiilor

Academia Copiilor este un program care include 4 module: Comunicare și negociere, Managementul timpului, Managementul schimbării și Micul Antreprenor. Pe parcursul celor 4 module, copiii participă la jocuri interactive și activități distractive, având ocazia să-și valorifice aptitudinile adecvate fiecărei situații și să descopere lucruri noi, care să îi ajute în dezvoltarea capacităților de comunicare, de adaptare la nou și de gestionare a timpului.

 

În cadrul primului modul Comunicare și negociere, copiii vor avea ocazia să descopere lucruri noi despre comunicare și negociere, să conștientizeze anumite aspecte cărora poate nu le acordau importanța cuvenită; în jocurile lor vor avea posibilitatea să își exerseze abilitățile de ascultare, să acorde atenție limbajului nonverbal, să (re)descopere arta de a căuta răspunsuri.

 

Primul modul este structurat în 5 sedinţe, care se vor desfășura în perioada 15-19 iulie 2013, între orele 16,00 – 18,00 și sunt susţinute de către Daniela Stanciu – trainer curs și ateliere SmartKidsLand.

 

Costurile de participare sunt de 220 Ron/participant, iar în cazul participării fraților la același modul, în aceeași perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant. Înscrierile se fac în limita a 12 locuri pe adresa de email: florentinap@antipa.ro.

 

 

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Delaco

Partener științific: DaVinci Learning

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, Oraşul Meu, Grădinite.com, 7 Pitici, Salut Bucuresti, prokid.ro, GoKID.ro, inParc, mamica.ro, Media IQ, Zeppelin, Revista Ioana, Melc-codobelc.ro

 

 

Descrierea programelor :  pe www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”

Informaţii suplimentare despre programele de educație ale Muzeului: dr. Aurora Stănescu, e-mail: auroras@antipa.ro, 0723.149.694

Despre Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.