Portalul de realitate virtuala www.in360.ro si-a deschis portile oficial.

BUCURESTI - 13 aprilie 2006

Comunicat tip General in Turism

www.in360.ro a devenit un trend, vizitarea virtuala a unor locuri din Romania fiind imersiva in 360 de grade. Noutatea consta in vizualizarea fullscreen (pe tot ecranul) a panoramelor, care pana acum erau prezentate 2D. Este timpul ca Romania sa fie vizitata cu adevarat virtual in 360 de grade, nu numai din poze.

Portalul de realitate virtuala www.in360.ro si-a deschis portile oficial.

'Panoramele virtuale in 360 de grade dau impresia persoanei care le viziteaza ca se afla exact acolo. Imersivitatea este totala fullscreen. Cu un plugin care se descarca in cateva secunde, ai posibilitatea sa vezi in toate directiile, 360 de grade orizontal si 180 de grade vertical.' explica Razvan Muntean, unul din dezvoltatorii site-ului.

Portalul este structurat pe categorii, vizitatorul poate vizualiza, comenta si vota panoramele preferate. www.in360.ro este practic o imensa baza de date cu panorame virtuale din toata Romania, cu motor de cautare si posibilitatea vizualizarii cu orice tehnologie: DevalVR, QuickTime, Flash sau Java.

In curand vom oferi posibilitatea de a lega alte site-uri de panoramele noastre, in general cele turistice, imobiliare si de promovare a Romaniei. De asemenea vor exista sondaje saptamanale unde Internautii vor putea vota anumite locatii si zone de interes.

Pana in momentul de fata puteti vizita cateva locatii si privi un rasarit de pe malul marii din Constanta, muzeul arheologic de la Histria, Adamclisi, locatii din Bucuresti, Tulcea si cateva panorame de la munte. S-a alcatuit si si un top al celor mai votate panorame care este dinamic in functie de voturile date de vizitatori.

Tehnica este aplicata cu succes in turism si imobiliare, si de aceea dorim sa anuntam pe aceasta cale dezvoltarea a inca doua portaluri de acest gen, unul imobiliar (www.imobiliare360.ro - cu prezentarea complexelor rezidentiale, a vilelor, apartamentelor de lux aflate la vanzare) si unul turistic (www.resort360.ro - cu tururi virtuale ale tuturor resorturilor si zonelor turistice din tara).

'Suntem o echipa de oameni pasionati de arta fotografica si multimedia, de computere si tehnologii conexe acestora. Din 2oo3 pana in prezent, am perfectionat acest serviciu in Italia in sectorul turistic. Dorim sa promovam imaginea, locatiile, peisajele, evenimentele si resorturile din Romania. Suntem siguri de impactul pozitiv pe care il au aceste panoramari asupra celor ce viziteaza website-uri de gen sau vizualizeaza continut multimedia. Va invitam asadar sa vizualizati Romania cu adevarat virtual, confortabil din fotoliul de acasa.' a declarat Cristi Iulian Morof - project manger al site-ului.

Serviciul in360 consta in realizarea panoramelor imersive in 360 de grade si se adreseaza tuturor celor care doresc sa puna la dispozitie un instrument real de vizualizare a unor locatii fara a deforma realitatea.

Despre N3X Software SRL

in360.ro - realitate 100% romaneasca in 360 de grade
Cristi Iulian Morof
Tel: (021) 322 59 65