Comunicate National Geographic Channel

National Geographic Channel

Compania National Geographic Channel a emis 18 comunicate de presa

 • Nat Geo Wild in Romania

  BUCURESTI - 28 septembrie 2007

  Disponibil din octombrie 2007, Nat Geo Wild va fi difuzat România în reţelele de cablu RCS&RDS, platforma de satelit DIGI TV şi serviciul UPC DIGITAL TV. La lansare, postul, care are o emisie de 18 ore, va fi disponibil în peste 2 milioane de case la nivel naţional.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 31 iulie 2007

  Megastructuri: Best of prezintă triumfuri arhitecturale antice, minuni ale timpurilor moderne şi materiale de construcţii rezistente care au dat “contur” lumii.

  www.natgeochannel.ro    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 8 iunie 2007

  În cadrul Broadcast Digital Channel Awards 2007, eveniment ce a avut loc pe 6 iunie a.c., la Londra, National Geographic Channel (NGC) a câştigat premiul pentru cel mai bun post TV de DIVERTISMENT INFORMATIV (Best Factual Channel).
      comunicatul de presa

 • MEGASTRUCTURI - SERIE NOUA

  BUCURESTI - 8 martie 2007

  CANALUL PANAMA (Panama Canal) - 14 martie

  Una din minunile inginereşti ale lumii: Canalul Panama... Permiţând anual trecerea a 14.000 de nave peste un lanţ muntos, Canalul Panama se bazează pe unele din cele mai puternice maşinării din lume: ecluze uriaşe, o macara colosală şi cea mai mare dragă construită vreodată. Aceasta este cea mai complicată cale navigabilă existentă, dar mii de vase îşi asumă riscul de a o parcurge în fiecare an pentru a-şi livra bunurile mai rapid. Cererea pentru serviciile sale este atât de mare încât traficul nu încetează nicio clipă. În prezent, specialiştii pregătesc proiecte pentru un canal mai mare şi mai eficient. Va reuşi acest gigant să reziste presiunii?
      comunicatul de presa

 • IN PANTEC: SARCINA MULTIPLA

  BUCURESTI - 17 ianuarie 2007

  Ovulul şi spermatozoidul se întâlnesc şi creează un mic embrion ce porneşte într-o călătorie intrauterină plină de peripeţii. Dar dacă în această călătorie se află doi, trei sau chiar patru indivizi?    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 12 decembrie 2006

  Ai crezut mereu că ştiinţa trebuie să fie un lucru extrem de serios?
  Mai gândeşte-te.
      comunicatul de presa