NAUTILUS aduce in Romania 'The Tales of Beedle the Bard', cea mai noua carte semnata de J.K. Rowling

BUCURESTI - 1 august 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pe 31 iulie, ziua de nastere a lui Harry Potter, editura britanica Bloomsbury si fundatia Children's High Level Group, infiintata in anul 2005 de J.K.Rowling, creatoarea indragitului personaj, si de europarlamentarul Emma Nicholson, au anuntat publicarea pe 4 decembrie a culegerii de povesti din lumea vrajitorilor 'The Tales of Beedle the Bard'.

Cartea apare in decembrie pentru fanii lumii lui Harry Potter din intreaga lume, dupa ce in anul 2007 au fost create sapte exemplare unicat ale cartii de povesti, scrise de mana si ilustrate chiar de J.K. Rowling. Fundatia autoarei a hotarat sa publice cartea pentru toti fanii, prilej pentru a strange fonduri (1,61 lire din pretul fiecarui exemplar) destinate copiilor cu probleme, mai ales celor din Europa de Est.

The Tales of Beedle the Bard contine cinci povesti dintre care una este deja cunoscuta celor care au citit ultimul volum al seriei 'Harry Potter'. Povestile, comentate de Albus Dumbledore, sunt talmacirea unor rune, realizata de Hermione Granger, prietena a lui Harry Potter. Prefata cartii si ilustratiile sunt semnate de J.K Rowling.

Libraria NAUTILUS – English Books le ofera fanilor lui Harry Potter posibilitatea de a-si rezerva un exemplar al cartii The Tales of Beedle the Bard, ce va putea fi achizitionat incepand cu 4 decembire, data la care se ridica embargoul pus pe volume. Detalii se pot gasi pe site-ul www.nautilus.ro, iar precomenzi se pot face la adresa de e-mail rezervari@nautilus.ro.

Despre Nautilus Prodim SRL

NAUTILUS importa si distribuie carti si multimedia in limba engleza din Marea Britanie si SUA din 1997, fiind organizatorul lansarii volumului 5 al seriei “Harry Potter” in Romania si co-organizatorul evenimentelor care au insotit aparitia urmatoarelor volume. Romanele fantasy si SF in limba engleza ocupa in loc important in oferta NAUTILUS, ca si restul cartilor, alese din portofoliul celor mai mari edituri: carte pentru copii si adolescenti, benzi desenate, literatura clasica, moderna si contemporana, romane istorice, politiste, albume de arta, carti de arhitectura si design, tarot, cursuri audio si interactive de invatare a limbilor straine, dictionare si enciclopedii.

Nautilus Prodim - English Books
Str. Arh. Ion Mincu 17, Sector 1, 011356 Bucuresti
Tel: 021 2225030, Fax 021 2230037
nautilus@nautilus.ro