NETBRIDGE, UN NOU CHALLANGE

BUCURESTI - 29 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

La aproape 8 ani de la infiintarea netBridge, investitie a grupului financiar american NCH Advisors, a decis ca indiferent de costuri si riscuri sa conceapa si sa implementeze sisteme moderne manageriale corepunzatoare unui domeniu in plina expansiune.

„Gasirea unei formule competitive care sa combine armonios nevoia de crestere accelerata, tineretea angajatilor si structura unei companii mari este challange-ul caruia trebuie sa ii faca fata netBridge in anii care urmeaza”, declara Cristian Petriceanu, noul director al netBridge

Pe masura ce internetul devine din ce in ce mai accesibil in Romania nevoia unor servicii de calitate creeaza o diferenta majora in optiuni; managementul profitabil al acestui efort este un nou challange caruia compania isi propune sa ii faca fata.

Trafic.ro este primul sistem care ofera managerilor de site statistici publice si private iar utilizatorilor un ranking suficient de precis; replicat international in Serbia, Spania, Canada si Noua Zeelanda, sistemul se bucura de un real succes.

Okazii.ro este cel mai vizitat site de licitatii on-line; sute de licitatii se desfasoara in paralel oferind un pret de piata pentru produse cel mai adesea unicat.

Hr-Romania.ro este singurul serviciu destinat angajatilor de middle si top-management;

Myjob.ro este al treilea serviciu de profil din tara si este in plina dezvoltare avand cel mai mare numar de job-uri afisate.

Boom.ro este liderul in domeniul advertising-ului; noile tehnologii dezvoltate isi propun sa pastreze aceasta pozitie in conditiile unei competitii crescute in mod natural.

netBridge isi propune sa continue politica de dezvoltare si colaborare cu ceilalti jucatori in piata; desi investitiile in internet au fost si raman un mare risc financiar, NCH Advisors isi va continua politica prudenta de dezvoltare in acest domeniu.

Cristian Petriceanu este absolvent al Facultatii de Automatica, Bucuresti; in 2003 a primit titlul de MBA conferit de Pittsburgh University.

Pentru lista completa a serviciilor netBridge va invitam sa accesati www.netbridge.ro

Despre NCH Advisors

Despre NCH

New Century Holdings (NCH) este un grup american de investitii in tarile din Europa Centrala si de Est. Investitiile relizate pana in prezent se ridica la circa 3 miliarde de dolari, din care peste 300 milioane de dolari in Romania.

NCH investeste in Romania, in principal, prin intermediul a trei fonduri de investitii, implicandu-se in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, a materialelor de constructii (Elpreco), de morarit si panificatie (Vel Pitar), servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital si proprietati imobiliare (Winmarkt, Romarta).

Companiile din Grupul NCH promoveaza imbunatatirea calitatii vietii in comunitatile in care acestea isi desfasoara activatea. Acestea sustin dezvoltarea economica si promoveaza prin companiile sale implicarea in rezolvarea nevoilor sociale ale comunitatii. Filosofia NCH inseamna obtinerea succesului in afaceri intr-o maniera etica, cu respect fata de oameni, comunitate si mediu.

netBridge Investments
tel: (+40).722.526.216; (+40).748.201.185

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nch-advisors/netbridge-un-nou-challange