Neptun Yacht lansează o nouă provocare: www.neptunyacht.ro. - un nou website

Constanta - 11 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Începând cu data de 1 mai 2009, www.neptunyacht.ro, websiteul firmei Neptun Yacht, cea mai cunoscută firmă de ambarcaţiuni din Constanţa şi din Romania, are un nou conţinut şi o nouă înfăţişare.

Neptun Yacht lansează o nouă provocare: www.neptunyacht.ro. - un nou website

Neptun Yacht, o companie ce a luat naştere în urmă cu doar 5 ani, a reuşit să se impună pe piaţa ambarcaţiunilor din România şi să devină lider de piaţă, prin calitatea serviciilor oferite, profesionalismul echipei şi nu în ultimul rând prin ambarcaţiunile comercializate. Dealer oficial al firmelor de renume Azimut Yachts, Sessa Marine şi Cranchi din Italia, Bavaria Yachts din Germania şi Galeon din Polonia, Neptun Yacht continuă să uimească publicul prin eleganţa, robusteţea şi stilul inconfundabil al ambarcaţiunilor pe care le deţine cu mândrie în portofoliu.
Noul website, lansat în urmă cu câteva zile, continuă această tradiţie a provocărilor lansate de Neptun Yacht, uimind prin eleganţa şi rafinametul fiecărui detaliu, prin ergonomia evidentă şi prin cromatica surprinzător de bine aleasă, ce pare să completeze fiecare conţinut şi detaliu inclus pe acest website.
Nu s-a neglijat nimic din conţinut şi informaţie în favoarea designului, care este impecabil şi impresionant. Cu o fineţe desăvârşită şi o atenţie excesivă la detalii, fiecare ambarcaţiune în parte, fiecare ştire postată pe website, fiecare informaţie inclusă vă duc un pic mai aproape de „yachting ca stil de viaţă”, motto propus de Neptun Yacht.
Nu trebuie să fii pasionat de yachting ca să rămâi impresionat de interioarele luxoase, de iahturile formidabile prin formă şi dotări, de întreaga senzaţie pe care reuşeşte cu atâta clasă şi delicateţe să o transmită acest website: yachtingul, o pasiune pentru cei ce ştiu să aprecieze aventura şi relaxarea pe întinsul mării, însoţiţi doar de zgomotul valurilor lovindu-se uşor la prova...

Despre Neptun Yacht

-
Bd. Tomis 216, Constanta
Telefon: 0241 545 326
info@neptunyacht.ro