Champions Residence va asteapta la Targul National Imobiliar (TNI)

BUCURESTI - 4 februarie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Dezvoltatorul Top Birotica anunta cu ocazia participarii la prima editie TNI din 2009, in perioada 5 – 8 februarie, cea mai avantajoasa oferta din Bucuresti, Champions Residence, care a ajuns in luna ianuarie la nivelul parterului.

Champions Residence ofera 88 de apartamente dispuse in doua corpuri de cladire a 10 etaje fiecare. Astfel fiecare isi poate alege caminul ideal dintre:

16 garsoniere
32 apartamente cu doua camere
32 cu trei camere
4 duplexuri cu trei camere.
-4 duplexuri cu patru camere.

De asemenea, complexul dispune de 118 locuri de parcare subterane.

„Proiectul nostru este unul ambitios, deoarece dorim sa aducem un plus de calitate si confort celei mai cunoscute zone rezidentiale din capitala. Investitia de cca. 10 milioane de Euro tinteste sa fie un avantaj pentru comunitate, ridicand standardul de viata. Locatia este foarte buna: vis a vis de Stadionul Ghencea. Dar acesta nu este singurul atu al Champions Residence. Accesul la excelenta retea de transport ( la cca. 15 minute de centru cu masina si 100 m de viitoarea statie de metrou), precum si buna pozitionare fata de centru fac din Champions Residence un proiect viabil,” a declarat Razvan Mihalache, administrator Top Birotica.

De asemenea trebuie subliniata proximitatea fata de supermarketul Billa, Home & Design Mall, Plaza Mall, Cotroceni Park Mall, Liberty Mall, hipermarketul Cora, dar si accesul la alternative de relaxare precum parcul Drumul Taberei si Complexul Sportiv Steaua (terenuri de fotbal si tenis).

“Champions Residence este unul dintre cele mai bune proiecte de pe piata, ceea ce se vede in numarul vanzarilor: 25% din intreg ansamblul. Finalul lucrarilor este programat pentru noiembrie 2009, fara a uita sa subliniem faptul ca finisarea apartamentelor se va face in ordinea vanzarilor: primele apartamente contractate sunt si cele care vor fi primele finalizate.

Un mare avantaj pentru noi in acest moment este faptul ca finantarea proiectului nu depinde de banca. Intelegem nevoia oamenilor de a avea acces la produse de calitate si la preturi permisibile, de aceea le oferim 4 alternative flexibile de achizitie:

RezervareAvansStructuraFinal
3.000 EUR30%35%25%
3.000 EUR50%25%25%
3.000 EUR75%25%
3.000 EUR90%10%

Ca un sprijin secundar, cu ocazia TNI, introducem o oferta speciala pentru primele 20 de apartamente vandute in decurs de 6 saptamani.

Va dau un exemplu concret, facand calculul pe varianta 4 de achizitie (90% avans, 10% final): pentru o garsoniera cu o suprafata totala construita de 42,20 mp, la cheie, pretul este de 40.817 EUR (cu TVA inclus). Folosind acelasi algoritm, pentru un apartament de 2 camere cu o suprafata totala construita de 80,95 mp, pretul la cheie este 88.798 EUR (cu TVA inclus). In ambele cazuri locul de parcare costa 11,900E,” a specificat Mihalache.

Avantajele pe care le ofera acest proiect sunt sezizabile concret. Incepand cu conceptul de constructie pana la planul de achizitie etapizat si preturile extrem de competitive, Champions Residence vine in intampinarea celor care doresc sa-si cumpere primul lor apartament; doresc sa-si schimbe locuinta sau pur si simplu doresc sa faca o buna investitie.

“Ceea ce putin cunosc este faptul ca oferim clientilor nostri nu doar un produs finit, ci si consultanta. Sunt anumite persoane care doresc sa-si plaseze banii intr-o afacere profitabila si se orienteaza spre piata imobiliara. Sunt la prima astfel de experienta, iar noi in calitate de dezvoltatori suntem obligati moral sa ii sprijinim in acest proces. Atat timp cat numarul proprietatilor de calitate destinate inchirierii este limitat, iar zona de vest a capitalei prezinta o cerere ridicata, potentialul Champions Residence este extrem de interesant, oferind o alternativa concreta pentru o investitie de succes,” a declarat Razvan Mihalache.

Despre Net Worth Advisory

Am ales sa oferim un pachet complex de servicii, asa cum este fiecare om sau companie. Noi nu delimitam succesul personal de cel profesional, de aceea va aducem la indemana servicii precum networking; consultanta de imagine; personal shopping; organizare de evenimente; consultanta de afaceri si management; reprezentare de produse.
Luciana Petrescu
director general

office@networthadvisory.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/net-worth-advisory/champions-residence-va-asteapta-la-targul-national-imobiliar-tni