AutoGadget lanseaza Service Mobil

BUCURESTI - 7 martie 2014

Comunicat tip General in Auto, Logistica/Transport

AutoGadget lanseaza un nou serviciu cu valoare adaugata ce vine in sprijinul tuturor soferilor intitulat Service Mobil.

Service Mobil

Service Mobil

AutoGadget lanseaza un nou serviciu cu valoare adaugata ce vine in sprijinul tuturor soferilor intitulat Service Mobil.

Orice problema ai cu masina, Autogadget iti ofera solutii si consultanta telefonica. Expertii se vor deplasa cu masinile de interventie special echipate pentru depanare mobila la domiciliu  sau oriunde ai ramas in pana cu masina datorita unor probleme mecanice sau electrice.

Masina de interventie, ServiceMobil-ul, este echipata cu cele mai noi echipamente pentru a te putea ajuta daca ai probleme la motor si masina nu-ti mai porneste, daca nu poti intra in masina datorita blocarii usilor, daca bordul iti arata semnale de avertizare a caror semnificatie nu o cunosti, daca ti s-a descarcat bateria sau daca din graba sau neatentie ai alimentant masina cu benzina in loc de motorina, iar exemplele pot continua. Noi avem solutii pentru fiecare.

Printre serviciile oferite de Service-ul Mobil se numara si diagnoza auto computerizata realizata cu tester de ultima generatie, montaj profesional pentru accesorii auto cum ar fi alarmele, sistemele gps tracker, echipari specifice pentru flote auto, asistenta rutiera si servicii de depanare auto electrice si mecanice, cu mentiunea ca acum nu trebuie sa te mai duci tu la service pentru ca vine service-ul la tine!