Q Vision: o clinica oftalmologia si pentru copii

Cluj-Napoca - 7 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Q-vision este clinica oftalmologica ideala atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, pentru ca ofera servicii de oftalmologie copii si adulti la cele mai inalte standarde.

Clinica oftalmologica Q Vision, Cluj

Clinica oftalmologica Q Vision, Cluj

Q-vision este clinica oftalmologica ideala atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, pentru ca ofera servicii de oftalmologie copii si adulti la cele mai inalte standarde. Mai mult de atat, ofera si sfaturi pentru o vedere sanatoasa, bazandu-se pe studii de specialitate si pe experienta unei echipe dedicate.

Ceea ce vedem in jurul nostru – peisaje uimitoare, chipuri dragi, lucruri care ne plac – toate acestea sunt de mii de ori mai frumoase atunci cand avem grija de vederea noastra.

Este important sa avem grija de ochii nostri inca de la cele mai mici varste, pentru a asigura o dezvoltare armonioasa si pentru a corecta din timp, pe cat posibil, orice posibila afectiune a privirii. De aceea, clinica clujeana a investit in pregatirea medicala pentru a oferi consultatii cat mai placute si eficiente chiar si celor mai mici dintre pacienti, cat si in aparatura de ultima generatie, non-invaziva, pentru a face totul mai usor si mai rapid.

Semnele de alarma care ar trebui sa convinga parintii sa-i aduca pe cei mici la oftalmolog sunt vederea neclara si dificultatea la concentrare, sensibilitatea crescuta la lumina, frecatul insistent al ochilor si roseata excesiva, dar si defectele de aliniere sau miscare oculara, sau deschiderea asimetrica a pleoapelor.

Ce se intampla atunci cand cei mici sunt diagnosticati cu o patologie oftalmologica specifica varstei, care necesita purtarea unei perechi de ochelari? Clinica, in cadrul careia functioneaza si o sectie de oftalmologie pediatrica se bazeaza pe rabdare si pe puterea sfaturilor bune, atunci cand recomanda perechea de ochelari perfecta pentru micutii pacienti. De asemenea, ofera parintelui sfaturi si pentru obisnuirea celor mici cu ochelarii, lucru ce poate fi destul de dificil mai ales la varste fragede.

Primul pas in gasirea ochelarilor ideali este consultatia oftalmologica de specialitate, efectuata cu rabdare si caldura de personalul medical al clinicii. In urma consultatiei, medicul stabileste un diagnostic, cat si un plan de bataie pentru corectarea patologiei identificate. Conform cu reteta oftalmologica stabilita, urmatorul pas este stabilirea lentilelor si a ramelor. Recomandarea echipei Q-vision este ca ochelarii sa fie realizati de aceeasi echipa medicala care a efectuat consultatia, pentru a asigura reusita deplina.

Astfel, alegerea ramelor reprezinta cel de-al doilea pas. Acestea trebuie alese in functie de specificul patologiei, de fizionomia micilor pacienti, de dioptria necesara, de activitatile specifice varstei si, bineinteles, de preferintele lor si ale parintilor.

Al treilea pas este comandarea lentilelor în funcÅĢie de necesitatea diagnosticului stabilit, dar si pentru stilul de viata al micutilor.

In cele din urma, urmarirea peste timp a corectarii problemei diagnosticate este un pas la fel de important la fel ca ceilalti de mai sus, pentru ca doar prin consultatii repetate si adaptarea noilor dipotrii, patologia poate fi corectata sau controlata.

Clinica oftalmologica Q-vision este clinica dedicata pacientilor de toate varstele, investind in pregatire si aparatura de oftalmologie copii si adulti. Cu o echipa unita si dornica sa ajute, clinica clujeana isi asteapta pacientii cu bratele deschise, oferindu-le consultatii de specialitate si sprijin in alegerea ochelarilor de vedere si a ochelarilor de soare, cat si cu sfaturi pentru o vedere sanatoasa.