START online - proiect semnat de agentia SEO, Netring

Cluj-Napoca - 30 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Adaptandu-ne la nevoia antreprenorilor am dezvoltat un pachet de servicii care include mutarea unei afaceri pe online prin elaborarea unui site, avand ca obiectiv prezentarea serviciilor si promovarea in prima luna de activitate.

agentia seo netring

agentia seo netring

In contextul actual un criteriu important de succes al antreprenorilor este trecerea activitatilor pe online. Antreprenorii estimeaza venituri reduse cu 25% in martie, iar trimestrul doi cel mai probabil pe acest ton se va termina. Conform economistilor semnele revigorarii economice o sa apara abia in trimestrul trei, iar pana atunci cu totii trebuie sa monitorizam foarte atent intamplarile si sa invatam din ele cu scopul de a ne adapta.

 

Nevoia de piata s-a modificat considerabil, unele domenii sunt asaltate de comenzi online, cum ar fi produsele esentiale, respectiv cele ce tin de sport si distractie, altele insa cunosc acum o scadere drastica.

Indiferent insa de domeniu, o parte a activitatilor poate fi mutat pe online. Si aici intervin solutiile generate de agentia SEO, Netring.

Adaptandu-ne la nevoia antreprenorilor am dezvoltat un pachet de servicii care include mutarea unei afaceri pe online prin elaborarea unui site, avand ca obiectiv prezentarea serviciilor si promovarea in prima luna de activitate.

Pachetul Te mutam online este ideal pentru acei antreprenori care acum isi lanseaza afacerea in online. Acest pachet include achizitionarea unui domeniu pentru 1 an, hosting pentru 1 an, site de prezentare cu maxim 10 pagini, optimizare on-site și promovare pentru prima luna prin articole SEO si Google Ads.

Primul pas in crearea site-ului este stabilirea scopului pentru care dorim sa-l avem. Mai apoi urmeaza lista subiectelor despre care vrem sa vorbim.  Care sunt serviciile sau produsele pe care dorim sa prezentam, cum le prezentam: text descriptiv si poza. Care sunt argumentele noastre de vanzare, diferentiatorii nostri: de exemplu asiguram asistenta de specialitate, avem un soft dezvoltat de noi, avem cel mai mic termen de realizare, suntem certificati intr-un anumit domeniu sau poate chiar noi am dezvoltat o metodologie noua. In cazul in care promovam servicii este important sa prezentam testimoniale din partea clientilor cu care am colaborat, studii de caz despre proiectele noastre de succes, un portofoliu relevant. Este recomandat sa oferim detalii de contact, cum ar fi un numar de telefon, adresa de email, un formular pentru a primi solicitari.

Sectiunea de blog ne permite sa ne pozitionam ca experti in domeniu, este recomandat sa avem articole cu continut valoros, focusat pe serviciile noastre. De exemplu daca sunt o firma de training si acum ma mut online pentru a creste business-ul meu este util sa creez articole despre subiecte conexe domeniului de educatie online, cum ar fi metode de invatare, sugestii pentru a obtine cele mai rapide rezultate, etc.

Dupa ce am stabilit continutul site-ului si am agreat cu agentia continutul acestuia este foarte important ca optimizarea website (SEO) sa se faca chiar din momentul construirii site-ului. Optimizarea presupune anumite setari tehnice de care  depinde cum va aparea si pe ce loc site-ul in momentul in care exista cautari pe domeniul nostru.

Este important sa intelegem ca construirea site-ul este doar primul pas in a ne muta pe online, pasul urmator este promovarea, iar aici trebuie sa calculam cu o perioada de pana intr-un an din punct de vedere al optimizarii sale.

Agentia SEO, Netring cu serviciul "Start Online" asigura crearea site ieftin şi rapid, in maxim 3 zile de la comanda ferma a clientului, precum si la un cost avantajos.