Achizitionati de pe Bizmed.ro, echipamente medicale de inalta clasa!

BUCURESTI - 14 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Bizmed este magazinul destinat comercializarii de echipamente si ustensile medicale, cu o experienta pe piata online de mai bine de 10 ani, al carui unic scop este satisfactia clientilor care achizitioneaza produsele noastre.

Achizitionati de pe Bizmed.ro, echipamente medicale de inalta clasa!

Echipa din spatele site-ului este una extrem de pregatita, bine informata cu privire la toate categoriile de produse, astfel incat pentru orice nelamurire sau observatie va sare in ajutor daca ne contactati.

Ce puteti gasi in cadrul magazinului nostru online? Orice are legatura cu sfera medicala de la echipamente de laborator cum ar fi: vacutainere, tuburi de recoltare sange, ace si seringi pana la aparatura medicala performata si mobilier necesar operatiunilor de tratament sau interventii chirurgicale.

Detinem o gama larga de ustensile de marca, renumite pentru calitatea lor. Dintre acestea enumeram: ace Luer Slip si seringi Luer Lock, fabricate de producatorul cu cele mai mari vanzari din domeniu.

De asemenea, punem la dispozitie si un stoc considerabil de manusi pentru examinare sau chirurgicale fabricate din nitril, latex sau alte componente protectoare cu pielea si produse din tifon de tipul pansamentelor, faselor sau plasturilor.

Asteptam comenzile dumneavoastra direct din site sau la numarul de telefon din sectiunea Contact!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.