Anvelopele de vara- la ce trebuie sa fim atenti cand le cumparam?

BUCURESTI - 28 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Maine intra in vigoare codul rutier prin care toti soferii sunt obligati sa iti schimbe anvelopele de iarna cu cele de vara.

Anvelopele de vara- la ce trebuie sa fim atenti cand le cumparam?

Se stie motivul pentru care nu ar trebui sa circulam cu cauciucurile destinate sezonului rece in primavara si vara, dar multi prorietari de autoturisme se feresc de aceasta modificare, amanand momentul pana cand isi pot achizitiona un set de anvelope ieftine. Aceasta masura se poate dovedi cateodata in dezavantajul functionarii masinii, deoarece pe timp de iarna, cauciucurile au specificatii care intrunesc strict conditiile de mers pe zapada, polei sau gheata, lucru total imposibil sau greoi in anotimpurile calde cand astfaltul se incinge iar astfel de modele de cauciucuri ieftine nu fac fata.

Pentru a face o alegere potrivita asupra asupra tipurilor de anvelope auto vara ieftine, este necesar drumul pana la un service auto care sa stabileasca exact ceea ce se potriveste masinii noastre.

Intra pe anvelopearagrup.ro si fii la curent cu noutatile pe care producatorii de anvelope le-au pus in practica la gama de vara astfel incat drumurile parcurse sa fie lipsite de pericole si situatii neprevazute.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/anvelopele-de-vara-la-ce-trebuie-sa-fim-atenti-cand-le-cumparam