Aparatura medicala prezenta in orice spital

BUCURESTI - 4 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Echipamentele medicale performante sunt necesare in fiecare unitate sanitara. De-a lungul anilor au fost efectuate studii pentru a se fabrica aparate si dispozitive inovatoare in domeniul medical cu rezultate cat mai precise pentru o buna diagnosticare a bolilor.

Aparatura medicala prezenta in orice spital

In semn de respect si devotament pentru aceasta ramura a medicinei, am creat echipa ce pretuieste munca medicilor din intreaga lume si am dat startul magazinului online care comercializeaza produse, consumabile si echipamente medicale din acest sector. Punem la dispozitie aparate cardiologice de ultima generatie si defibrilatoare automate/semiautomate cu care ramura medicala de imagistica poate avea un succes in randul oamenilor ce vin sa trateze diverse afectiuni. Defibrilatoarele automate sunt indicate sa fie prezente in locuri intens populate intrucat se pot utiliza fara o pregatire medicala de specialiatate. La nivel modial, stopul cardio-respirator omoara mai multe persoane decat accidentele de masina, cancerul, diabetul sau orice alta afectiune de acest gen. Majoritatea dintre cei afectati intra in fibrilatie ventriculara, ceea ce inseamna ca pot fi salvati daca se intervine imediat. Defibrilatoarele se folosesc pentru a resuscita o persoana pana la sosirea medicilor.

Aceste dispozitive se incadreaza in clasa echipamentelor de inalte standarde pe care orice spital sau clinica le detine. 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.