Beneficiaza de un pranz gustos si sanatos cu Delarte.ro

BUCURESTI - 30 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Livrare mancare la domiciliu sau la birou de o calitate exceptionala, cu un gust irezistibil. La noi totul este proaspat gatit pentru comanda ta, din ingrediente naturale si sanatoase. Livram in orice sector din Bucuresti, precum si in Bragadiru, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura. Pentru meniuri si oferte, acceseaza site-ul nostru.

Piept de pui Boieresc

Delarte.ro este o lume a bucatelor delicioase, preparate pentru tine din ingrediente naturale, fara aditivi alimentari, sau din produse congelate. Pentru a beneficia de un pranz gustos si sanatos, alege acum unul din cele 150 de preparate gatite. Fie ca alegi o pizza crocanta sau una cu blat pufos, paste sau mancare traditionala, nu vei fi niciodata dezamagit.

Esenta bucatariei Delarte sta in ingredientele proaspete si naturale, gatite de bucatari experimentati, dupa retete bine alese. Te invitam sa gusti din bucatele preparate de noi si cu siguranta vei reveni cu placere. In afara de produsele minunate, iti oferim si servicii de cea mai inalta calitate. Mancarea va ajunge la tine calda si in timpul stabilit, iar preturile avantajoase iti vor face o bucurie si mai mare.

Delarte.ro transforma bucataria intr-o arta, satisfacandu-ti poftele culinare la cel mai inalt nivel. Traieste adevarate clipe de extaz culinar cu Delarte.ro si beneficiaza acum de servicii impecabile de livrare mancare la domiciliu.

Program livrari luni-duminica 10-23

WEBSITE: www.delarte.ro

ORANGE:     0755.487.273

0753.352.783

VODAFONE:  0733.352.783

FIX:            021.780.25.00

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/beneficiaza-de-un-pranz-gustos-si-sanatos-cu-delarte-ro