Biciclete, triciclete si karturi pentru copii doar la Bebecarucior.ro!

BUCURESTI - 17 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Bicicletele sau trotinetele au fost dintodeauna articolele de plimbare la care orice copil viseaza. Odata ce anotimpul frumos s-a instalat, o plimbare prin parc cu bicicleta pare ocazia perfecta in care micutii isi pot arata calitatile de manuire a vehiculelor destinate lor.

Biciclete, triciclete si karturi pentru copii doar la Bebecarucior.ro!

In zilele nostre exista modele diverse de biciclete copii care au un design special proiectat astfel incat oricarui copil ii este usor sa invete sa se plimbe cu ele.

Magazinul nostru online, este specializat in comercializarea unor astfel de jucarii- vehicul, care sunt specifice fiecarei etape de crestere a celor mici si  intampina parintii care isi doresc sa isi suprinda copii cumparandu-le unul dintre aceste articole minunate.

In catalogul virtual al magazinul online bebecarucior.ro se gasesc zeci de modele de triciclete copii, cu reprezentari grafice inspirate din desene animate preferate de cei mici, cu caracteristici tehnice care faciliteaza folsirea in siguranta a acestor articole destinate plimbarii.  Aspectul trotinetelor aminteste de veslia copilariei, fiind colorate in nunate vii si calde iar unele modele dispun de cosulet frontal, destul de practic pentru a depozita lucruri mici de genul jucariilor, rucsacelelor sau pieselor vestimentare.

Cu asemenea jucarii care fac deplasarea mai aventuroasa, copii consuma mai multa energie si se bucura mai mult de cea mai frumoasa perioada a vietii iar cei care au trecut de varsta de 3 ani, pot sa manevreze modele de karturi copii, disponibile in mai multe dimensiuni, in functie de inaltimea si greutatea celui care il conduce.  Karturile sunt confectionate pe structura metalica fiind actionate de pedale si volan iar scaunul poate fi reglat in doua pozitii.

Toate aceste jucarii va asteapta  pe site-ul nostru de unde le puteti comanda online la preturi avantajoase care va permit sa ii faceti o supriza placuta copilului dumneavostra.

 

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.