Bizmed-distribuitor consumabile si echipamente medicale

BUCURESTI - 2 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Kima este un producator italian de renume axat pe fabricarea acelor de recoltare de unica folosinta compatibile cu sistemele vacutainere destinate laboratoarelor medicale.

Bizmed-distribuitor consumabile si echipamente medicale

Orice laborator de analize,care face parte dintr-o retea privata sau de stat, trebuie sa intruneasca o lista riguroasa de conditii de igiena si siguranta, astfel incat sanatatea pacientilor sa nu fie pusa in niciun fel in pericol, garantand in acelasi timp acuratetea rezultatelor investigatiilor medicale efectuate. 

O importanta deosebita se pune pe calitatea a tot ceea ce inseamna consumabile folosite in laboratoarele de analize , intelegand prin aceasta ace si tuburi de recoltare, plasturi injectii, stripuri urina, urocultoare sterile, manusi din latex, etc. Bizmed distribuie si comercializeaza echipamente medicale si ace Kima performante, avand in permanenta un stoc alcatuit din ace duble recoltare si ace recoltare sange Kima, ustensile de mare cautare in institutiile de sanatate publica sau privata.

Daca sunteti in cautarea unui distribuitor serios si mereu aflat la datorie pentru achizitionarea de consumabile medicale de calitate, apelati cu incredere la Bizmed! Acesta vine in sprijinul tuturor unitatilor spitalicesti din tara cu o gama diversificata de produse destinate mai multor sectii: chirurgie,ortopedie, fiziterapie, ginecologie si laborator.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.