Bizmed- furnizorul de produse medicale!

BUCURESTI - 18 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Magazinul online Bizmed pune la dispozitie produse din sfera medicala si echipamente complete ce servesc la desfasurarea activitatii din centrele spitalicesti in vederea perfectionarii sistemului la preturi avantajoase si calitate de inalte standarde.

Bizmed- furnizorul de produse medicale!

Prin site-ul bizmed.ro, ce poate fi accesat la orice ora, puteti comada produsele din categoria noastra, urmand ca acestea sa fi livrate in cel mai scurt timp la adresa specificata de dumneavoastra.

Categoriile noastre cuprind:

-          Consumabile de laborator

-          Mobilier medical

-          Echipamente medicale

-          Consumabile medicale

-          Aparatura performanta

In cadrul consumabileleor medicale va oferim: role medicale hartie, seringi si ace, pansamente si plasturi, lame de bisturiu, gel electroconductor, produse din tifon si multe altele.

Toate aceste produse comercializate de firma noastra sunt consumabile medicale sterile si au o perioada da valabilitate de maxim 5 ani. 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.