Calitatea unui europrofil metalic HEA

BUCURESTI - 23 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Profilele sau europrofilele metalice sunt structuri liniare fabricate din otel laminat la rece sau la cald si ajuta la consolidarea cladirilor, la constructia halelor industriale sau la realizarea diferitelor piese de masini cu gabarit marit.

Calitatea unui europrofil metalic HEA

Europrofilele sunt de mai multe feluri, avand denumiri diverse, forme diferite si felurite moduri de utilizare in numeroase domenii.

Un europrofil HEA este destinat constructiilor metalice mari iar forma speciala a acestuia il face sa aiba o rezistenta sporita la greutate si eforturi mecanice. In functie de specificul sau, cu ajutorul unui europrofil IPBI se pot realiza confectiile metalice industriale de tipul macaralelor, grinzilor, acoperisurilor etc.

Pentru realizarea unui europrofil metalic HEA se utilizeaza otel laminat la cald, turnat in matrite corespunzatoare din care rezulta o bucata liniara de produs metalurgic ce capata pe parcursul drumului din sectoarele fabricii, calitatile ce definesc profilele HEA.

 

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.