Camere supraveghere speed dome PTZ

BUCURESTI - 2 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

O camere de supraveghere speed dome PTZ reprezinta o camera hibrid, reusind sa indeplineasca mai multe functii deodata, inregistrand prin miscari de rotire, inclinare si zoom.

Camere supraveghere speed dome PTZ

La ora actuala aceste dispozitive sunt cele mai complexe de pe piata avand inglobata cea mai avansata tehnologie cu care producatorii reusesc sa ridice sistemul de supraveghere la un alt nivel.

Magazinul Comod ofera camere exterior speed dome care se preteaza a fi folosite in spatiile largi de genul santierelor de constructii, ele putand surprinde si distinge pe distante mai mari de 100 de metri. Designul care alcatuieste o camera de acest fel a fost creat special pentru a rezista temperaturilor inalte sau scazute si conditiilor meteo dure.

Gama de produse pe care o intalniti in magazinul nostru online cuprinde camere HD si camere full HD care pot suprinde cadre cat mai clare in mediile exterioare iar daca sunt conctate  la un DVR care accepta o camera  de supraveghere speed dome, performanta lor va creste considerabil datorita functiilor complexe.

Aceste sisteme de supraveghere pot inlocui cu succes una sau mai multe camere deoarece au acuratete mare fapt ce le face potrivite pentru locuri cu trafic intens, intersectiile aglomerate, locuri cu obiective aflate la distanta mare fata de camera(50-300m) permitand prin tehnologia incorporata identificarea numerelor de inmatriculare si chiar fetele umane. Camerele de supraveghere cu PTZ pot inregistra in panoramic, prin functia de rotire sau inclinare a obiectivului pentru a acoperi o arie mult mai mare decat ar permite in mod normal obiectivul.

Pentru a vizualiza imagini aflate la distante foarte mari (peste 100 m),camerele de ultima generatie folosesc iluminare tip laser.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/camere-supraveghere-speed-dome-ptz