Cat de bine se comporta teava trasa in constructia diferitelor structuri?

BUCURESTI - 5 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Tevile compuse dintr-o singura bucata de material sunt cele mai aperciate elemente care alcatuiesc o instalatie, deoarece fabricarea acestora se face fara a se inteveni cu puncte de sudura, crescand astfel rezistenta la presiune.

Cat de bine se comporta teava trasa in constructia diferitelor structuri?

O teava trasa se realizeaza dintr-un singur lingou de otel, incalzit la temperaturi mari care este tras printr-o matrita pana cand ia forma unui tub gol, capatand astfel avantajul unui element solid ce nu prezinta urme de sudura.

Teava fara sudura laminata indeplineste proprietati deosebite si contribuie la reducerea cheltuielilor prin alcatuirea unui sistem de instalatie compus din tevi subtiri si usoare menite sa conduca agentul termic mult mai repede prin sectiunea tranversala perfect rotunda.

Teava laminata fara sudura poate fi, uneori, mai scumpa decat alte forme de teava din otel, dar este, deasemenea, mult mai fiabila in comparatie cu acestea fiindca punctele de sudura pot ceda provocand pagube considerabile oricarui sistem de instalatie.

Toate aceste beneficii fac teava trasa un material preferat pentru o gama larga de aplicatii, de la cele mai marunte lucrari si pana la cele mai complexe, de genul constructiilor de nave, de masini sau de platforme marine. Un alt avantaj il constituie faptul ca ele functioneaza foarte bine in conditii extreme, putand fi utilizate atat in medii reci cat si calde.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/cat-de-bine-se-comporta-teava-trasa-in-constructia-diferitelor-structuri