Cauta la Zenon tot ceea ce ai nevoie in materie de birotica si papetarie!

BUCURESTI - 29 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Într-un secol în care comunicarea este dominată de email, produsele de papetărie și birotică pot părea demodate.

Cauta la Zenon tot ceea ce ai nevoie in materie de birotica si papetarie!

Coli de hârtie, plicuri, bibliorafturi, etichete autoadezive, stilouri sau blocnotes-uri sunt însă elemente care dau afacerii tale o imagine mai profesionistă și credibilă. Totodată atenția pentru obiectele de papetărie și birotică demonstrează în ochii clienților tăi investiția pe termen lung în cadrul companiei pe care o conduci.

De aceea Zenon.ro îți oferă posibilitatea să alegi cele mai bune produse de birotică, papetărie, produse de IT&C și consumabile la prețuri excelente, toate putând fi cumpărate printr-un simplu click.

Zenon.ro are o experiență în vânzări de peste 10 ani și se diferențiază de concurență nu doar prin prețurile mici și gama variată de produse, care te ajută să nu mai pierzi timpul pentru a găsi câte o firmă pentru fiecare produs în parte, ci și prin faptul că rulează pe o platformă online, inteligentă, care ajuta clienții să comande mult mai rapid. Foarte important pentru diminuarea cheltuielilor inutile în cadrul unei companii este posibilitatea pe care Zenon.ro o oferă clienților de a beneficia de discount-uri automate în funcție de cantitatea produselor pe care o comandă. Astfel poți intra în posesia produselor preferate foarte simplu: accesând site-ul Zenon.ro, adăugând în coș produsul preferat pentru ca mai apoi acesta să-ți fie livrat la ușă în cel mai scurt timp.

Totodată, Zenon.ro îți pune la dispoziție produse administrative, de curățenie și de protocol.

Zenon.ro, nu vinde doar produse, ci oferă și servicii de consultanță în vederea optimizării nevoilor de consum ale clienților. De asemenea, clienții pot beneficia de asistență telefonică, garanție extinsă, posibilitate de retur până la 30 de zile.

Livrarea comenzilor se face prin curier și poate fi chiar gratuită, în funcție de valoarea comenzii și de tipul produselor comandate. Evident, plata se poate face prin mai multe metode, inclusiv online, cu carduri de debit sau credit.

Produsele sunt testate și verificate astfel încât la clienți să ajungă în cele mai bune condiții. Zenon îți aduce mai aproape produsele pe care le folosești și de care ai nevoie pentru ideile tale, indiferent de locul în care te găsești: la birou, acasă, la școală, la grădiniță, la atelierul de creație.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/cauta-la-zenon-tot-ceea-ce-ai-nevoie-in-materie-de-birotica-si-papetarie