Ce culori adoptam la ruj in materie de make-up?

BUCURESTI - 16 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Cred ca nu exista femeie care sa nu-si doresc ca natura sa o fi inzestrat cu niste buze carnoase si senzuale, care sa starneasca admiratie la fiecare aparitie.

Ce culori adoptam la ruj in materie de make-up?

Insa, nu toate beneficiem de norocul Angelinei Jolie, recunoscuta pentru gura ei frumos conturata si plenitutinea buzelor care ii dau un aer rafinat indiferent de ce tip de make-up ar purta.

Nu trebuie sa ne inchidem in noi sau increderea in propriile trasaturi sa ne scada doar pentru ca buzele noastre nu sunt asa cum vedem la alte vedete. Situatia se poate rezolva rapid in ziua de astazi, prin aplicarea unor artificii care dau volum buzelor facandu-le sa para mai mari. Printre gamele de rujuri care se poarta anul acesta, observam o inclinatie aparte catre nuantele de rujuri mate, care sunt folosite atat de femeile cu buze subtiri cat si de cele cu buze groase.  Tendinta este una de succes, avand in vedere ca observam la tot pasul culori ca rosul grena, piersica, negrul si rozul ciclam purtat pe cat mai multe buze.

Iar cele care adopta o tinuta eleganta, pot apela la un ruj rezistent la transfer, fara sa stea cu grija ca acesta i-ar disparea din make-up dupa cateva ore de discutii interminabile cu participantii la petrecere.  Ca varianta moderna, acesibila si de calitate foarte buna este si un ruj Max Factor, disponibil in numeroase nuante. Acesta te poate insoti oriunde, fiind elementul cheie care nu trebuie sa lipseasca din geanta ta. 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.