Ce tip de incaltaminte sport se potriveste pentru a scoate in evidenta o tinuta?

BUCURESTI - 22 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pantofii sport erau conceputi initial doar ca parte a echipamentului sportiv cu care mergeai la sala, la alergat sau la orice alta activitate care implica miscarea fizica.

Ce tip de incaltaminte sport se potriveste pentru a scoate in evidenta o tinuta?

Acum exista foarte multe variante de incaltaminte sport, potrivita nu doar celor care exceleaza la acest capitol ci si celor care se dau in vant dupa trendurile modei. Adidasii, sneakers-ii, tenisii si espadrilele sunt incaltari care au la baza conceptul sportiv, doar ca, in prezent, se potrivesc si cu diverse piese vestimentare, mai mult sau mai putin elegante.

Cel mai bine vazuti si cu sanse mari de reusita la capitolul look super cool sunt modelele de pantofi sport dama, in nuante deschise potriviti jeansilor, pantalonilor de trening texturati sau pantalonilor scurti cu croiala clasica.

La capitolul incaltaminte sport dama, cel mai bine vazuti sunt tenisii pe care adolescentele ii combina perfect cu tricouri largi, camasi si malete mulate cu guler larg, amintind de nota rebela a perioadei din anii ’80.

Incaltamintea sport este varianta de confort mult mai apreciata decat pantofii cu toc, pe care femeile o aleg atunci cand vor sa faca plimbari lungi si relaxante sau chiar si la birou intr-o zi obisnuita daca stiu sa combine intr-un stil casual modern pantofii sport cu restul tinutei.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.