Ceas de dama Juicy Couture 1900856

BUCURESTI - 15 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ceasul de dama Juicy Couture 1900856 este un produs nou si original. Ceas de dama Juicy Couture 1900856 este livrat in cutie proprie, impreuna cu manualul de utilizare

Ceas de dama Juicy Couture 1900856

Info generale Ceas de dama Juicy Couture 1900856Brand: Juicy CoutureModel: 1900856Stil: FashionTip ceas: Ceasuri de damaMecanism: QuartzDisplay: AnalogRezistenta la apa: 30 mGarantie: 2 aniCarcasa Ceas de dama Juicy Couture 1900856Forma: RotundaDimensiune (mm): 38Grosime (mm): 10Material carcasa: Otel inoxidabilMaterial geam: Cristal mineralCurea / Bratara Ceas de dama Juicy Couture 1900856Material curea: Otel inoxidabilSistem inchidere: Catarama tip fluture

Pentru mai multe detalii despre ceasuri de dama sau ceasuri Juicy Couture vizitati magazinul www.bestwatch.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/ceas-de-dama-juicy-couture-1900856