Ceasul de dama Guess JET SETTER W0289L2

BUCURESTI - 19 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Anul acesta in trend se afla jeansii...indiferent de piesa vestimentara aleasa, daca este confectionata din jeans...n-ai cum da gres purtarii unei tinute casual.

ceasuri guess

ceasuri guess

Anul acesta in trend se afla jeansii...indiferent de piesa vestimentara aleasa, daca este confectionata din jeans...n-ai cum da gres purtarii unei tinute casual.


In colectia noua de ceasuri de la Guess predomina albastrul, nuantele de albastru, de la cel mai deschis pana la cel mai inchis.


Ceasul de dama Guess JET SETTER W0289L2 este unul dintre modelele cele mai iubite de catre femei. Se stie ca purtatorul/ purtatoarea de Guess este o persoana dinamica, plina de energie pozitiva ce ramane mereu tanara.Frumusetea vine din interior si daca alegi sa porti acest ceas, va fi o extensie perfecta pentru a o reliefa.


Acest ceas de dama face parte din colectia "Jet Setter", colectie adresata femeilor senzuale, nonconformiste si sociabile.
Accesoriaza perfect o tinuta casual, fashion casual. Il poti purta single sau concomitent cu alte accesorii. Guess a creat bijuterii pentru toate tinutele, inclusiv pentru cele casual, doar trebuie sa alegi ceea ce te defineste.


Ceasul de dama Guess JET SETTER W0289L2 are carcasa rotunda, materialul acesteia este din otel inoxidabil in doua culori, argintiu si auriu. Dimensiunea carcasei este de 3,9 cm.
Cureaua este din piele stantata, avand latimea de 1.5 cm si lungimea de 19 cm, fiind dotata cu catarama standard.
Rezistenta la apa este de 50 metri, de aceea este potrivit numai pentru utilizare in activitatile de rutina ca de exemplu dus sau spalarea mainilor.

Pentru mai multe detalii si informatii despre ceasuri de dama Guess vizitati magazinul www.bestwatch.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.