Ceasuri Fossil de la www.bestwatch.ro

BUCURESTI - 7 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cred ca toata lumea a auzit de ceasurile Fosil. Multi dintre noi care detinem un astfel de ceas si ne mandrim cu el. Dar cati stim insa de povestea din spatele acestui mare brand?

ceasuri fossil

Fossil este un designer si producator american. Numele companiei reprezinta porecla pe care fratii care detin compania, o aveau pentru tatal lor.
Compania Fossil a aparut pe piata in 1984, si s-a impus inca de atunci ca un mare si important brand in industria accesoriilor fashion, in special a ceasurilor de mana Fossil, si a bijuteriilor.
Primele modele de ceasuri Fossil, aveau carcasa din lemn sau metal, curea din piele si un aspect masiv.

Modelele de ceasuri Fossil, produse de-alungul timpului au devenit foarte populare si utilizate. Astazi, ceasurile Fossil sunt destinate atat barbatilor, cat si femeilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, persoane indraznete, libere, active, cu personalitate.

Ceasurile Fossil sunt optiunea acelora care doresc sa impresioneze, sa inspire eleganta si o prima impresie cat mai buna. In prezent, compania, detine peste 300 de modele de ceasuri de mana, majoritatea avand un mecanism cu quartz. Dintre cele mai cunoscute modele de ceasuri Fossil, amintim: ceasuri barbatesti – Silicone, Dean, Mechanical, Convertible, Decker si ceasuri dama – Boyfriend, Stella, Heather sau Emma.

Ceasurile de mana Fossil sunt fabricate din otel inoxidabil. Curelele ceasurilor sunt fie din piele de cea mai buna calitate, fie din silicon, otel inoxidabil sau material textil. Geamul acestor ceasuri este intotdeauna fabricat din cristal mineral, iar mecanismele sunt Ronda sau Seiko.
Ceasurile Fossil sunt rezistente la apa, si vin la pachet cu diverse functii importante, precum: Cronograf, data, ziua saptamanii, tahimetru, etc.

Fossil a reusit sa transforme ceasurile simple in ceasuri de inalta calitate, sa transforme notiunea de functionalitate si necesitate in eleganta, la preturi accesibile.
Fossil s-a adresat in principal femeilor, deoarece acestea au o putere de cumparare mai mare, aducand de fiecare data pe piata, modele impresionante de colectii de ceasuri dama.

Brandul Fossil este prezent si pe site-ul nostru BestWatch.ro. Daca sunteti in cautarea unui cadou perfect sau doriti un ceas Fossil personal original, la noi veti gasi cele mai frumoase modele.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/ceasuri-fossil-de-la-www-bestwatch-ro