Ceasurile Skagen o alternativa accesibila pentru ceasurile de lux scumpe

BUCURESTI - 2 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Moderne si elegante, ceasurile Skagen sunt simple cronometre pe care le putem purta zi de zi. Scopul ceasurilor Skagen de a oferi o alternativa accesibila pentru ceasurile de lux scumpe, dar asta nu inseamna ca vei pierde din caracteristici, design sau calitate.

Ceasuri Skagen

Ceasuri Skagen

 Cu noi timpul trece mai frumos! 

BestWatch.ro

Despre Ceasurile Skagen

1. Skagen a fost infiintata in anul 1989. Echipa formata din Henrik si Charlotte Jorst, sot si sotie, au vrut sa inceapa o companie de ceasuri care ar umple un gol lipsa in industrie competitiva. Cu toate ca este un brand relativ nou, ceasurile Skagen si-au facut un renume prin producerea de ceasuri de calitate, cu un design de ultima ora, la preturi accesibile.

2. Fondatorii Skagen sunt din Danemarca. Cu toate ca Jorsts s-a mutat in Statele Unite, din Danemarca, pentru a-si urma visul, ceasurile Skagen sunt considerate in continuare ceasuri daneze. Realizate cu miscari elvetiene brevetate, ceasurile Skagen folosesc aceleasi materiale durabile si mecanisme precise gasite pe ceasuri mult mai scumpe din Europa.

3. Ceasurile Skagen sunt numite dupa un sat. Plaja orasului Skagen a furnizat inspiratia fara sfarsit pentru caracteristicile de design elegant vazute in multe ceasuri Skagen. Puritatea marii si peisajul marin unic se regasesc si in curelele elegante din piele maro si pietre sclipitoare.

4. Skagen a castigat multe premii de design pentru ceasurile sale. In 2010, brandul Skagen a castigat doua prestigioase premii Red Dot pentru designul distins al ceasurilor. Personal proiectate de Jorsts, cele 233 de modele de ceasuri din otel inoxidabil au fost recunoscute pentru designul de calitate de catre un juriu format din experti de top.

5. Ceasurile Skagen sunt astazi vandute in peste 60 de tari. In doar doua decenii, brandul Skagen a reusit sa se extinda rapid in intreaga lume. Linia de ceasuri Skagen are mai multe stiluri de ceasuri barbatesti si ceasuri dama cu curele din otel inoxidabil cu cadrane negre minimaliste.

Puteti gasi astfel de modele dar si multe altele, in magazinul de ceasuri BestWatch.ro.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.