Ceasurile Tissot respecta traditia si inovatia

BUCURESTI - 14 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Tissot, cu deviza "Inovatie prin tradiție", s-a aflat in elita maiestriei si performantei orologice inca de la infiintarea sa în 1853, iar astazi este membru al companiei Swatch Group, cel mai mare producator si distribuitor de ceasuri din lume.

Ceasurile Tissot respecta traditia si inovatia

Inovatia continua a brandului Tissot este sustinuta prin dezvoltarea de produse performante, utilizarea de materiale speciale si prin functionalitatea avansata a ceasurilor produse. Un ceas Tissot iti inspira incredere, calitate si participa cu success la nota speciala a tinutelor tale.

Designer-ii marcii Tissot se angajeaza sa respecte traditia, subliniind valorile sale fundamentale de performanta si precizie aducand intodeauna accente noi care se potrivesc standardelor moderene.

Inca de la infintare si pana in prezent, modele de ceasuri Tissot si-au surprins clientii prin tehnologie, design si materiale, producatorii fiind dispusi sa fabrice cu success ceasuri din lemn, piatra sau sidef care s-au dovedit a fi pe placul consumatorilor.

Prin aceste colectii inedite, se observa scopul pe care initiatorii l-au avut inca de la inceputul lansarii pe piata si anume acela de a depasi granitele Elvetiei. Primele ceasuri Tissot originale au avut un success nebun in Rusia, fiind vandute sub forma ceasurilor de buzunar.

Cu o gama larga si variata de ceasuri de calitate foarte buna la un pret atragator in comparatie cu alte branduri elvetiene, Tissot continua sa isi ia in serios angajamentul de a face calitatea excelenta accesibila.                                         

 

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.