Ceasurile Tissot si maiestria confectionarii lor

BUCURESTI - 27 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tissot isi incepe traditia in anul 1853 punand bazele unei companii care revolutioneaza domeniul ceasornicariei prin aducerea in prim plan a unor materiale speciale si a mecanismelor inovatoare ce se vor dovedi de lunga durata.

Ceasurile Tissot si maiestria confectionarii lor

Premisa care insoteste permanent fabricantii acestor ceasuri Tissot este bazata pe nostalgia vremurilor trecute in completare directa cu dorinta de nou, sofististicat si durabil.

Marca Tissot a cunoscut de-a lungul istoriei sale o admiratie speciala venita din randul fabricantilor de ceasuri elvetiene, mai ales atunci cand a implementat stiluri noi asternute pe diferite materiale din care au rezultat adevarate opere de arta. In anul 1971, Tissot lanseaza primul ceas de plastic din lume, urmand mai apoi sa creeze si modele realizate din piatra, lemn sau sidef.

Impresionanta maiestrie se poate observa in detaliile fine ale modelelor de ceasuri dama, produse pentru a completa stiluri elegante si feminine dar si in variantele de ceasuri barbatesti unde se citeste pasiunea ceasornicarilor pentru fiecare piesa care alcatuieste ceasul.

Intreaga cultura Tissot se bazeaza pe tehnologia mecanismelor care constituie pilonul principal al dezvoltarii acestei marci. Datorita cercetarii in domeniul materialelor deosebite si ingineriei, compania reuseste sa se claseze printre cele mai de succes brand-uri de ceasuri fabricate in Elvetia.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.