Colectii de ceasuri impresionante ale marcii Tissot

BUCURESTI - 28 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Istoria firmei Tissot incepe in anul 1853, in localitatea La Locle, Elvetia, cand Charles Felicien si fiul acestuia dau startul producerii ceasurilor care avea sa devina ani mai tarziu un etalon al ceasurilor elvetiene.

Colectii de ceasuri impresionante ale marcii Tissot

De-a lungul istoriei sale, producatorul de ceasuri Tissot a creat ceasuri ce au dat ora exacta in aceasta industrie si au schimbat persoanlitati si stiluri in materie de inovatie. 

Datorita mecanismelor sofisticate si a designului cu amprenta nostalgica, compania si-a castigat clienti numerosi si importanti, ajungand sa faca parte din marile competitii de anvergura precum: MotoGP, NASCAR, NBA si turnee de tenis mondiale.

Marca este in prezent membra a  Swatch Group inca din 1985 iar culorile sale sunt prezente astazi in peste 140 de tari care ofera promotii ceasuri Tissot prin distribuitorii autorizati.

Magazinul online Ceasmania.ro va prezinta cea mai larga colectie de ceasuri Tissot originale, existenta pe piata romaneasca si satisface dorintele a mii de clienti care cauta un accesoriu desavarsit la preturi excelente.

Ceasurile prezentate pe site  sunt distribuite de catre partenerii nostrii externi, cu care colaboram de multa vreme si pot fi comandate direct prin mail la adresa comenzi@ceasmania.ro.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.