Colectii de oje semipermanente care ofera un aspect aparte unghiilor dumneavostra!

BUCURESTI - 18 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Felul in care arata unghiile noastre este punctul de interes care ne propulseaza intr-o lumina buna fata de cei cu care interactionam iar aspectul lor trebuie sa fie intodeauna ingrijit, indiferent de ocupatie sau varsta.

Colectii de oje semipermanente care ofera un aspect aparte unghiilor dumneavostra!

Femeile gasesc variante multiple prin care isi pot imbunatati manichiura si felul de prezentare al mainilor printr-o igiena corespunzatoare, o oja aplicata corect si culorilor care pun in evidenta forma unghiilor.

Din pacate, exista situatii cand oja nu rezista timp indelungat pe unghie iar refacerea ei la fiecare 2-3 zile poate deveni obositoare si totodata creeaza o imagine neplacuta care cu siguranta strica aparitia unei femei a caror maini sunt mai tot timpul in centrul atentiei.

Pentru astfel de momente, au fost create oje semipermanente care confera unghiei un aspect ingrijit, elegant si rafinat ce nu cedeaza timp indelungat ajungand sa reziste chiar si pana la 3 saptamani.

Devenite extrem de populare in randul saloanelor de ingrijire corporala, aceste game de oje semipermanente profesionale, incep usor prin a inlatura de pe piata mult cunoscutul gel despre care se stie ca strica textura unghiei transformand-o radical.  Alegerea unei maichiuri cu oja semipermanenta pare a fi varianta cea mai inteleapta, sanatoasa si mult mai accesibila financiar.

Pentru cele care au descoperit de curand aceasta noua metoda de infrumusetare a unghiilor, gama de oje semipermanente IBD garanteaza  intensitatea culorii si rezistenta la exfoliere conferind un finisaj impecabil si un luciu durabil care pot fi obtinute in scurt timp chiar in propriul camin cu ajutorul lampii UV sau in incinta saloanelor care apeleaza la aceasta metoda de colorare a unghiilor.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.