Colectii variate ale ceasurilor Tissot

BUCURESTI - 29 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fondatorii marcii Tissot au dat dovada de un spirit inovativ special atunci cand au creat primele ceasuri prin care se citeste clar gustul remarcabil pentru maiestria in aria ologera.

Colectii variate ale ceasurilor Tissot

Din anul 1853, cand a scos pe piata primele modele, compania s-a bucurat de un succes fantastic, reusind de la an la an sa revolutionize tehnologia aducand mereu imbunatatiri produselor sale. Astfel iau nastere modele inedite ce au atras atentia atat in spatiul fabricantilor de ceasuri elvetiene cat si in randul publicului larg devenit fan al marcii.

Primul  ceas Tissot de plastic a fost prezentat in anul 1971, urmand ca dupa acel an sa surprinda piata cu si mai multe modele fabricate din granit, lemn sau sidef care dezvaluie si o tehnologie avansata si design-uri sofisticate.

In present ne putem delecta cu o gama variata de ceasuri Tissot de dama, care se fac remarcabile prin materialele deosebite de inalta calitate, mecanismele performante si stilurile elegante potrivite  femeilor care apreciaza cu adevarat munca unor maestrii ai ceasurilor.

Indiferent daca a fost vorba de tehnologia mecanismelor, cercetarea in domeniul materialelor speciale sau functiile ceasului in sine, inginerii si ceasornicarii de la Tissot au creat si modele de ceasuri Tissot barbatesti ce la vremea lor au constiuit pionerii domeniului lor si continua sa fie puntea de plecare a multor alte companii care produc asemenea accesorii.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.