Comanda pranzul de la Delarte.ro. Te asteapta sute de bunatati!

BUCURESTI - 16 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Delarte.ro iti pregateste zilnic sute de preparate culinare, atat de delicioase incat este imposibil sa nu mai comanzi si a doua oara de la noi. Te asteptam cu preparte proaspete si savuroase, de la meniuri complete, la pizza coapta in cuptorul cu lemne. Satisface-ti toate poftele culinare si bucura-te de savuroase delicii!

Comanda pranzul de la Delarte.ro. Te asteapta sute de bunatati!

Acum este foarte simlu sa te bucuri de un pranz complet - ciorba / supa, felul II, garniture, salata si desert, chiar daca esti acasa sa la birou. Comanda mancare la domiciliu sau la serviciu si te vei bucura de preparate gustoase, proaspete si sanatoase, alaturi de impecabile servicii de livrare. Noi nu ajungem la tine cu mancarea rece si ne incardam intotdeauna in timpul precizat. De asemenea, livram noi livram oriunde: sectoarele 1-6, Bragadiru, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura.

 

Pentru ca pranzul este foarte important ar trebui sa te obisnuiesti daca nu o faci deja, sa consumi alimente sanatoase, mancare gatita si naturala, pentru a-ti mentine sanatatea organismului si de asemenea, pentru a beneficia de o alimentatie echilibrata. Chiar daca ne aflam intr-un secol al vitezei iar timpul pentru a gati este foarte limitat, cu ajutorul firmelor de catering te poti bucura de meniuri sanatoase oriunde si oricand.

 

Delarte.ro iti pune la dispozitie o gama variata de preparate, pentru ca tu sa alegi ce poftesti. Te asiguram ca bucatele noastre sunt preparate si livrate in conditii de maxima igiena, compania noastra fiind prima din Romania autorizata HACCP. Dorim sa pastram intotdeauna standardele ridicate si sa aducem un maxim de satisfactie fiecarui client.

 

Pentru livrare mancare la domiciliu  si serviciu, accesati delarte.ro.

 

WEBSITE: www.delarte.ro

ORANGE:    0755.487.273

                 0753.352.783

VODAFONE: 0733.352.783

FIX:           021.780.25.00