Cosmeticele bio castiga teren in preferintele doamnelor

BUCURESTI - 6 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Produsele din plante care nu contin parabeni si alte substante chimice sunt considerate sigure pentru organismul uman, indiferent de forma in care acestea sunt folosite.

Cosmeticele bio castiga teren in preferintele doamnelor

Fie ca utilizam unturi din arbore de cacao sau nuca de cocos, aducem un aport considerabil frumusetii pielii noastre datorita faptului ca acestea contin nutrienti care respecta biodiversitatea si echilibrele naturale.

Tipurile de produse organice existente pe piata, se pot deosebi de restul prin etichetarea ingredientelor din care sunt compuse. Astfel daca studiem cu atentie, vom observa ca din componenta acestora lipsesc aluminiul, uleiurile minerale derivate din petrol, parabenii si fenoxietanolul, responsabile in mare masura de raspandirea cancerului.

Tot mai multe femei opteaza pentru gamele de cosmetice bio pentru ca s-au convins de “puterea” lor asupra tenului. In timp, tesuturile se regenereaza, nefiind atacate constant de chimicale, iar tinereatea pielii este mentinuta pentru mai mult timp. Studiile au aratat ca intr-o viata de om, femeile pot absorbi aproximativ 2 kg de substante daunatoare care conduc catre boli grave la varste fragede.

Esential este ca doamnele sa descopere beneficiile aduse de aceste cosmetice organice si sa le inlocuiasca in favoarea celor clasice, destul de nocive. Un rimel, o crema de fata, un ruj sau o pudra compacta din gama bio, folosite in mod regulat fac diferenta, mai tarziu la capitolul aspectul pielii.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.