Cosulete auto - O misiune dificila

BUCURESTI - 10 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Cumpararea cosuletului auto poate fi o misiune destul de dificila pentru parinti, mai ales daca este vorba de primul copil, astfel incat teama lipsei de experienta isi pune si mai mult amprenta.Gama variata a ofertei, preturile ce oscileaza destul de mult, nu vor face decat sa ingreuneze aceasta misiune.
Grupa scaunelor auto spre care trebuie sa va indreptati atentia este Grupa 0+ recomandata de la 0 la 13 kg.

Cos auto copii

Cos auto copii

Cumpararea  unui cos auto poate fi o misiune destul de dificila pentru parinti, mai ales daca este vorba de primul copil, astfel incat teama lipsei de experienta isi pune si mai mult amprenta.Gama  variata a ofertei, preturile ce oscileaza destul de mult, nu vor face decat sa ingreuneze aceasta misiune.
Grupa scaune auto bebelusi spre care trebuie sa va indreptati atentia este Grupa 0+ recomandata de la 0 la 13 kg. Aceste cosulete auto sau scaune auto, spre deosebire de grupele mai mari sunt prevazute cu un maner pentru transport reglabil de obicei in trei pozitii, si o copertina pentru soare detasabila.
Lacopii.ro comercializeaza scaune auto (0-13kg) produse de marci renumite:Scaune auto (0-13kg) DHS, Scaune auto( 0-13kg) Graco, Scaune auto (0-13kg) Jane, Scaune auto (0-13kg) Cybex, Scaune auto (0-13kg) Brevi, Scaune auto (0-13kg) Coletto, Scaune auto (0-13kg) Hauck.
Caracterisitic acestei grupe de cosulete sau scaune auto scaune auto, este pozitionarea fata de directia de mers. Producatorii recomanda intotdeauna ca cel putin pana la varsta de 9 luni, copii sa stea in scaunele auto pozitionate cu spatele catre directia de mers. Recomandabil ar fi ca scaunele sa fie fixate pe bancheta din spate, dar daca totusi il fixati pe scaunul pasagerului din fata este obligatorie dezactivarea airbagului.
Curbura acestor scaune auto este special conceputa si certificata astfel incat sa nu duca la deformarea coloanei bebelusului si totodata sa ofere o pozitie confortabila pentru somn.
Cand vine vorba de montarea  cosuletului in masina aveti de ales intre patru variante: fixarea directa a cosuletului cu ajutorul centurilor de siguranta ale masinii, fixarea cosuletului pe o baza fixa speciala ce a fost anterior fixata cu centurile masinii, fixarea directa a cosuletului prin sistemul Isofix cu care este prevazut, sau fixarea cosuletului pe o baza speciala ce a fost anterior fixata pe bancheta din spate cu sistemul Isofix.
Dezavantajul acestui tip de scaun auto sau cosulet auto, este strans legat de partea financiara, deoarece va trebui sa cumparati si un scaun pentru copii destul de curand.
Scaunele auto pentru nou-nascuti si bebelusii se gasesc sub categoria:
-0-13 kg: sunt acele scaune tip fotoliu, ce includ maner pentru transport, centura de prindere in 3 sau in 5 punte, pernuta reductor pentru nou-nascuti si alte accesorii.
-0-10 kg: sunt acele scaune auto tip landou sau cosulet auto, ce permit transportul bebelusului in pozitia orizontala.
Scaunul auto categoria 0-13kg este un scaun auto pentru nou-nascuti si poate fi folosit atat pentru transport, cat si ca leagan. Structura usoara si rezistenta garanteaza siguranta si usurinta in utilizare. Acesta poate fi folosit inca din primele zile de viata.
Majoritatea cosuletelor auto au urmatoarele caracteristici:
-Centura de siguranta in 3 puncte
-Capotina detasabila cu mecanism de pliere solid si silentios
-Poate fi utilizat ca landou sau leagan
-Materiale de calitate
-Design si culori moderne
-Protectii moi si confortabile pentru umeri
-Husa detasabila si lavabila.

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.