Cum ne alegem corect un sistem de supraveghere?

BUCURESTI - 13 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Nu de putine ori am intalnit persoane care au montat adevarate sisteme de monitorizare video dar care nu au fost multumiti de calitatea imaginii pe care camera o inregistra.

Cum ne alegem corect un sistem de supraveghere?

Lucrul acesta se intampla in repetate randuri si mai cu seama, atunci cand oamenii se grabesc sa-si instaleze un sistem de supraveghere fara a consulta inainte piata acestor produse.

Montarea unui sistem de securitate de proasta calitate poate sa fie de prisos si poate sa duca la cheltuieli mari si nejustificate. Odata cu producatorii de sisteme de securitate, evolueaza si cunostintele infractorilor, asadar, trebuie sa fii intotdeauna cu un pas inaintea strategiei si planurilor lor.

Pentru cei ce sunt interesati sa cumpere camere de supraveghere, este recomandat sa ia in calcul urmatoarele aspecte care ii vor ajuta sa aleaga varianta performanta si utila cererii lor. In primul rand, stabiliti clar ce perimetru al casei sau al biroului vretisa fie monitorizat, calculati suprafata si ganditi-va in ce puncte ar trebui sa fie montate camerele. Apoi, in functie de bugetul disponibil, puteti sa alegeti sisteme de supraveghere care capteaza pe timp de noapte, sau care au o rezolutie mai puternica si un spatiu de stocare generos. Un alt lucru care cantareste greu in luarea acestei decizii este tipul de camera pe care il instalati si anume camera analogica sau IP. Cele din urma sunt mult mai versatile si performante si se pot conecta la internet prin fir sau wireless.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.