Cum stapanim firele rebele ale parului deteriorat?

BUCURESTI - 19 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Un par aspru, degradat si uscat nu face impresie buna nimanui si nici nu pare o podoaba capilara usor de aranjat.

Cum stapanim firele rebele ale parului deteriorat?

Cel mai adesea parul are de suferit dupa ce a trecut prin multe proceduri de vopsire, coafat sau stilizat, in urma carora firul si-a pierdut stralucirea si a devenit subtire.

Majoritatea femeilor ce experimenteaza destul de des cu nuantele de par, stiu ca odata la cateva luni este necesar sa aplice un tratament par deteriorat pentru a hrani atat pielea scalpului cat si intreaga suprafata a firului, oferindu-i astfel o pauza binemeritata.

Rolul mastii de par sau al unui tratament pentru par deteriorat aplicate dupa samponare si clatire este acela de a hidrata, a imbunatati aspectul si a imbogati cu vitamine si minerale structura firului de par. In general dupa aceste “rasfaturi capilare” femeile se aleg cu un look mai fresh, un par mai bogat si mai usor de aranjat.

Exista si situatii cand, ne nastem cu un par uscat, fara ca macar vopseaua sau pudra decoloranta sa-l fi atins vreodata. Femeile ce au parte de astfel de probleme isi pot achizitiona un tratament par uscat pe care sa il foloseasca de fiecare data cand se spala pe cap, devenind astfel parte din rutina igienei capilare. Solutia acesta se poate dovedi una de succes pe termen lung, insa de cele mai multe ori femeile au recunoscut ca natura firului lor de par nu accepta schimbarea definitiva ci doar imbunatateste aspectul cand coafura este aranjata.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/cum-stapanim-firele-rebele-ale-parului-deteriorat