Cursuri limba engleza pentru copii puse la dispozitie de Scoala Fluentis!

BUCURESTI - 13 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Potrivit parerii specialistilor in educatia timpurie, cursurile de limbi straine intrevin in mod benefic in dezvoltarea celor mici, aducand un aport considerabil la viata sociala a acestora.

Cursuri limba engleza pentru copii puse la dispozitie de Scoala Fluentis!

Studiile au demonstrat ca elevii ce intreprind activitati extracurriculare, tind sa aiba un randament crescut la scoala fiind mai receptivi la noile cunostinte dobandite.

Acesta este si scopul nostru prin care am dezvoltat sistemul de cursuri Fluentis, un regim relaxant de invatare a limbilor straine pentru care micutii arata un anumit interes. Beneficiile aparute in urma unui curs de engleza copii sunt: increderea in propiile valori, prezenta de spirit, dorinta de a experimenta un discurs sau o prelegere, dezvoltarea mentala si cognitiva etc.

In cadrul scolii Fluentis, colaboram cu profesori ce dobandesc o experienta pedagogica de peste 15 ani si cunosc sistemele educationale prin care le pot insufla copiilor latura catre care sunt atrasi.  Profesorii centrului Educational FLUENTIS se implica activ in influentarea procesului de invatare, pentru a le dezvolta copiilor creativitatea si a eficientiza modul de insusire a unor cunostinte variate, prin metode intuitive care le vor starni acestora curiozitatea si le vor aduce emotia noilor descoperiri.

Limba engleza pentru copii poate sa devina o activitate placuta, relaxata si eficienta pentru copilul dumneavoastra.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.