Cursuri specializate- limba germana

BUCURESTI - 22 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Desi nu este o limba de interes in randul romanilor, germana se claseaza printre cele mai utilizate limbi straine in tari in care companiile nemtesti au aparut pe piata.

Cursuri specializate- limba germana

Linguatranscript.ro  desfasoara cursuri germana companii in toate orasele din tara, deplasandu-ne la punctul de lucru al firmei dumneavostra sau sustinand online din orice domeniu va intreseaza.

 Contam pe o echipa de traducatori profesionisti pentru a va oferi servicii de traducere de cea mai buna calitate in domenii specializate: tehnic, juridic, financiar, bancar, economic, publicitate, medical, IT.

Traduceri germana companii este sectorul pe care noi l-am dezvoltat utilizand manuale moderne de la edituri de specialitate renumite, pentru ca dumneavostra sa beneficiati de cea mai buna intelegere a activitatii companiei din care faceti parte sau o coordonati.

Pana in prezent am desfasurat cursuri de limbi straine in marile orase ale tarii ca Timisoara, Iasi, Arad, Baia-Mare, Sibiu iar traduceri germana am efectuat in cursuri de cate doua sedinte pe saptamana sau in weekend, in functie de posibilitatile clientilor.

Accentul se va pune pe conversaţie şi corespondenţă de specialitate adaptate fiecărui nivel de studiu: stabilire întâlniri de afaceri, comenzi de produse, formulare specifice, facturi, viramente bancare, negocieri, descrierea profilului unei firme, branşe şi domenii economice, organizarea fimei. Toate cursurile de limba germană pentru afaceri urmează metodologia corespunzătoare în vederea examenelor de atestare internaţională Goethe-Zertifikat A1, A2, B1, Zertifikat Deutsch für den Beruf B2 si , Wirtschaftsdeutsch International C1.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.