De ce facem schimbul de ulei atat de des?

BUCURESTI - 2 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Functionarea unui motor tine de mai multe lucruri printre care si uleiul care circula prin pistoanele acestuia facilitand functia de lubrifiere a tuturor componentelor.

De ce facem schimbul de ulei atat de des?

Daca esti detinatorul unui autoturism Dacia, afla ca pe site-ul Pieseara.ro, gasesti ulei Dacia la preturi excelente si calitate superioara.

Uleiul de motor reprezinta a doua componenta esentiala a masinii, dupa combustibil si are ca rol curatarea interiorului, izolarea acestuia si combaterea ruginii. In plus, uleiul are si un detergent special in compozitia sa ce ajuta la curatarea traseelor si la inlaturarea resturilor metalice  care sunt preluate de catre filtrul de ulei ce retine toate particulele “adunate” intr-o calatorie.

Dintre cele mai bune produse, amintim tipurile de ulei auto Elf si ulei Castrol, cunoscute pentru vascozitate care ajuta la protejarea pieselor lasand o pelicula groasa de lichid pe acestea.

In comert exista mai multe tipuri de ulei destinate mai multor tipuri de motoare. Spre exemplu, motorul pe benzina se incalzeste mai putin fata de cel pe motorina, fapt pentru care ii trebuie un ulei potrivit caracateristicilor sale. Producatorii au reusit astfel, prin diferite combinatii, sa faca uleiuri specifice pentru fiecare tip de carburant in parte.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/de-ce-facem-schimbul-de-ulei-atat-de-des