De ce sa folosim manusi?

BUCURESTI - 10 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Prima interactiune cu un obiect se face prin intermediul atingerii iar, in functie de situatia in care ne aflam, trebuie sa avem grija ca mainile noastre sa fie curate pentru ca nu stim cat de contaminata este suprafata cu care intram in contact.

De ce sa folosim manusi?

Acest principiu functioneaza in parametrii extrem de delicati in medicina, acolo unde nimic nu se examineaza si nu se opereaza fara a purta manusi medicale. De la asistenti, anestezisti, chirurgi, oameni ce se ocupa cu igienizarea si cu siguranta, sunt obligati sa poarte manusi in semn de siguranta pentru propria persoana iar mai apoi pentru a proteja pe cei cu care intra in contact.

Cand un pacient este adus intr-o institutie spitaliceasca, primul protocol al doctorului este sa isi acopere mainile cu manusi examinare ca mai apoi sa isi permita sa-si exerseze meseria. Aceasta optiune se dovedeste una de respect pentru persoana ce se afla in suferinta cat si pentru medicul care alege sa se ocupe de ea.

Tipurile de manusi pe care le observam adesea in clinici, spitale si institutii ce trateaza diferite boli sunt manusi nitril, insa aceastea nu constituie un echipament doar pentru ramura medicala, ele putand fi intalnite si in industria alimentara, cosmetica sau chimica.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/de-ce-sa-folosim-manusi