De sarbatori serviciile de catering sunt asigurate de experti – Delartecatering.ro

BUCURESTI - 14 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Cateringul pentru evenimente inseamna organizare, responsabilitate, eficienta si bineinteles preparate deosebite, cu un gust si un aspect unic. Pentru petrecerile de sarbatori, de sfarsit de an, petreceri corporate, petreceri in familie sau pentru orice alte evenimente, alegerea dumneavoastra poarta numele noastre: Delartecatering.ro.

Organizarea eficienta de evenimente inseamna si servicii de catering asigurate de profesionisti. Preparatele trebuie sa aiba un gust absolut delicios si de asemenea, un aspect deosebit, pentru a ramane in memoria tuturor invitatilor si pentru a contribui la ceea ce inseamna succesul unui eveniment. Noi va punem la dispozitie servicii flexibile de catering evenimente de orice tip, mandrindu-ne cu un portofoliu insemnat, cu o vasta experienta si cu certificare HACCP care garanteaza mentinerea unor standarde superioare a serviciilor oferite.

Pentru ca sfarsitul de an se apropie, majoritatea companiilor vor organiza petreceri care bineinteles ca au nevoie si de un catering pe masura. De asemenea, pentru alt tip de evenimente suntem disponibili cu servicii complexe, oferind nu doar un catering de exceptie, ci si alte servicii conexe. Astfel ca, va putem pune la dispozitie momente artistice cu dansatori, mimi, spectacole de teatru, stand-up comedy, hostess, lumini, scena, ring de dans, Dj, sonorizare si multe altele.

Pentru a beneficia de un eveniment deosebit, lasati organizarea pe mainile unor profesionisti care se bucura de cunostinte vaste in domeniu si care vor realiza un eveniment exact asa cum va doriti. Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de performante servicii de catering evenimente este sa ne contactati. Este atat de simplu sa va bucurati de un eveniment minunat!

Coordonator evenimente 0722. 52. 52. 55  -  webmail@delarte.ro

WEBSITE: www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX:     021.780.25.00

ORANGE1:                    0755.487.273

ORANGE2:                    0753.352.783

VODAFONE:                  0733.352.783

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/de-sarbatori-serviciile-de-catering-sunt-asigurate-de-experti-delartecatering-ro