Dispozitive concepute pentru deplasarile in parc sau cu masina a copiilor

BUCURESTI - 7 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Cand siguranta copilului nostru primeaza, cautam pe piata acele dispozitive care sa ii ofere si confort si securitate in deplasarile lungi sau scurte cu masina.

Dispozitive concepute pentru deplasarile in parc sau cu masina a copiilor

Cele mai cautate modele in acest sens sunt scaune auto rear facing compuse dintr-un schelet masiv imbracat in burete rezistent care copiaza perfect formele anatomice ale copilului oferindu-i acestuia o pozitie corecta in timpul mersului. De asemenea exista si scaune auto isofix, dotate cu sistemul de fixare in canapeaua masinii asigurand drumetii sigure pentru copiii care au varste cuprinse intre 7 luni si 3 sau 4 ani. Spatarul acestora este inaltat pozitionand coloana la un unghi sigur astfel incat cel mic sa nu simta disconfort sau jena in zona lombara sau intre omoplati. Singura sa preocupare va fi doar bucuria peisajului ce se desfasoara in fata lui, jocurile cu care se intretine sau desenele animate ce ruleaza de pe dispozitivul pus in fata lui de catre parinti.

Trecand la un altfel de tip de deplasare, aducem in discutie si modele de carucioare copii 3 in 1, ce par a fi alegerea perfecta daca urmeaza sa introducem in familie un nou membru. Astfel de modele au fost concepute pentru a acoperi o zona de ani in care copilul tot va schimba carucioarele. Este o solutie practica si o investitie pe masura deoarece caruciorul contine partea de landou, necesara pana la varsta de 7 luni, scaunul sport utilizat dupa 7 luni si scoica de masina, cunoscuta si ca celebrul cosulet de plimbare al bebelusului.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/dispozitive-concepute-pentru-deplasarile-in-parc-sau-cu-masina-a-copiilor