Un laptop pentru fiecare copil !

BUCURESTI - 29 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Laptopul pentru copii ii ajuta in procesul de invatare.Copilul dumneavoastra invata notiunile elementare despre lumea cifrelor, a literelor si recunoasterea lor si alte activitati distractive. Laptopul pentru copii este o jucarie interactiva, care ajuta la invatarea de lucruri noi intr-un mod distractiv.

Jucariimagige.ro

Jucariimagige.ro

Am ales sa va prezentam aceste jucarii educative deoarece sunt potrivite pentru a dezvolta creativitatea copiilor, pentru a le stimula latura logica, cea constructiva, cea lingvistica si in acelasi timp se si distreaza copios. Micutii se obisnuiesc cu calculatorul de la varste din ce in ce mai fragede.

Acum baiatul dumneavoastra va fi foarte incantat deoarece poate invata lucruri noi indrumat chiar de super eroul lui preferat Spiderman. Laptopul are 24 de activitati educative si distractive care ii vor invata pe cei mici lucruri noi: litere si cuvinte, cifre, logica, muzica, jocuri antrenante pentru a se distra si a se relaxa.

Fetita dumneavoastra va fi foarte incantata sa invete lucruri noi indrumata chiar de Barbie. Laptopul cuprinde 24 de activitati. Joaca-te si distreaza-te alaturi de fabuloasa Barbie care te va ajuta sa inveti lucruri noi intr-un mod distractiv: litere si cuvinte, te invata alfabetul si bazele limbii romane, cifrele te invata sa numeri si sa calculezi,logica iti antreneaza memoria si rapiditatea, muzica recunoaste notele si compune melodii proprii si jocuri.

Laptop-ul ajuta copilul sa invete cuvinte si numere in limba romana si engleza. De asemenea pot invata primele cuvinte si propozitii in engleza, germana sau franceza. Sunt jucarii recomandate la copii cu varste mai mari de 3 ani.

In functie de marimea ecranului, greutate, dimensiuni, pret, specificatii, exista mai multe categorii si tipuri de laptopuri copii, decat ai putea crede. Pot fi laptopuri de jucarie cu personajele favorite: laptop Disney Princess, laptop Disney Cars, laptop Barbie, laptop Winnie The Pooh, laptop Spider-Man. Laptopuri pentru copii cu activitati educative si activitati distractive. Laptopuri bilingve.

Laptopul este conceput special pentru micii invatacei si ofera un mediu sigur de invatare a calculatorului.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.