Fasonari, debitari si prelucrari mecanice executate la Miras!

BUCURESTI - 14 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Fasonarea otelului beton reprezinta materialul prelucrat sub forma de bare lungi de 12 m , care apoi sunt debitate manual la dimensiunile dorite si fasonate tot manual conform cerintelor.

Fasonari, debitari si prelucrari mecanice executate la Miras!

Fabricantii recurg la fasonari deoarece nu se produc pierderi iar otelul este asezat in colaci masivi, usor transportabili, ce vor fi taiati pe santier la lungimea dorita. Prin urmare din punct de vedere economic este mai avantajos sa folositi fier beton fasonat, acesta avand un timp de executie extrem de mic in compararatie cu cel fasonat manual.

Miras detine un centru de debitare dotat cu echipamente tehnologice automate performante. Se pot realiza debitari pentru orice marca de otel, de la cele de uz general, pana la otelurile inalt aliate si inoxidabile. Oferim servicii de calitate, consultanta si solutii constructive la cele mai avantajoase preturi.

De asemenea, oferim variante complete pentru prelucrari mecanice de orice fel. Fie ca aveti nevoie de strunjire, frezare ori de rectificare a pieselor metalice, echipa noastra executa servicii calitative prin care orice proiect prinde viata intr-un timp scurt.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii complete si consiliere gratuita!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/fasonari-debitari-si-prelucrari-mecanice-executate-la-miras