Glamour Guess in noaptea de Revelion

BUCURESTI - 8 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Petrecerea dintre ani este un motiv de eleganta si frumusete pentru fiecare dintre noi, insa, uneori, suntem in pana de idei. Din acest motiv, cunoscutul brand Guess vine in intampinarea clientilor sai fideli cu noi colectii de ceasuri de mana potrivite ocaziei.

Glamour  Guess  in noaptea de Revelion

Culorile reprezentative sunt negru si auriu, iar ceasurile sunt fabricate in editie limitata, pentru ca cei care ajung sa le poarte, sa fie cu adevarat speciali.

In colectia de ceasuri Guess dama se regasesc modele inedite, cum este Willow, cu un cadran incrustat cu paiete si margelute, lucrate manual sau Tribeca, de o eleganta deosebita, marcata de carcasa in forma dreptunghiulara. Designul deosebit cu care producatorii Guess ne-au obisnuit deja, ne face sa iesim din tipare atunci cand avem la incheietura mainii unul din ceasurile de mana din colectia lor si, sa fim sincere, spre asta tinde orice femeie.

Nici la colectia de ceasuri barbatesti nu ne plangem, modelele sunt variate si deosebite si pentru partenerul nostru, ca sa ne rasfatam impreuna. Culorile definitorii pentru modelele barbatesti sunt maro, argintiu si rose gold, iar cadranele cuprind functii deosebite, cum sunt afisarea datei, a zilei saptamanii si a trecerii zi/noapte.

Pentru achizitia de ceasuri online, recomandam site-ul distribuitorului oficial, Ceasmania.ro, iar daca preferati experienta cumparaturilor direct din magazine, sa aveti in vedere B&B Collection, Sabrini, Edifice si, bineinteles, magazinele mono brand Guess.

Si ceasurile din colectia Romantic Rebel, la fel ca toate colectiile oferite pana acum de faimosul nume, sunt de calitate, cu mecanism japonez, durabil, iar distribuitorul asigura garantia produselor timp de 2 ani de la achizitie, din acest motiv recomandam sa le cumparati din magazinele autorizate.

Va dorim un an nou fericit si plin de eleganta!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.