Inaltator auto copii KidsCare

BUCURESTI - 13 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Inaltatorul auto KidsCare este recomandat pentru copii cu greutatea intre 15-36 kg (pentru grupele 2+3/ pentru copii cu varsta aproximativa 3-12 ani).

inaltator auto kidscare

inaltator auto kidscare

Prinderea corecta in autovehicul se poate face numai daca acesta este echipat cu centura de siguranta in 3 puncte si se fixeaza numai pe locurile din spate.
Se monteaza cu fata la directia de mers.

Caracteristici inaltator auto copii KidsCare:

      zona de relaxare cu forma anatomicaasamblare rapida si dezasamblare pentru toate vehiculele echipate cu centuri de siguranta. O combatibilitate cat mai buna este daca producatorul vehiculului a declarat in manualul vehiculului ca se poate atasa un inaltator auto pentru aceasta grupa de varsta.brate mari pentru un confort sporit.structura sa este fabricata dintr-un plastic rezistent.husa este detasabila si se poate spala.material: 100% poliester.

Intretinere:

        Materialul textil poate fi dat jos si spalat cu un detergent slab in apa, maxim 30° Celsius.    A nu se spala si a nu se usca in masina automata de spalat.    Plasticul poate fi sters cu o carpa umeda cu apa calduta si sapun.    Nu utilizati materiale chimice sau substante corozive.


Inaltatorul auto KidsCare are o garantie de 2 ani de zile.

Pentru mai multe detalii si informatii despre inaltatoarele auto KidsCare sau scaune auto copii vizitati magazinul www.bebecarucior.ro.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.