Incercati produsele medicale oferite de Bizmed!

BUCURESTI - 14 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Bizmed este magazinul online care ofera echipamente si aparatura medicala conforme cu cerintele din domeniul medical la standarde de inalta clasa.

Incercati produsele medicale oferite de Bizmed!

Scopul nostru este sa comercializam produse destinate sistemului medical, pentru ca activitatea in acest domeniu sa fie una care respecta toate normele europene si mentinem permanent un stoc  compus dintr-o arie larga de ustensile medicale de la ace si serigi, role medicale si servetele, leucoplasti si pana la aparatura performata produsa de brand-uri renumite .

Societatea trebuie sa acorde o incredere deosebita sistemului medical deoarece procedeele prin care sanatatea este verificata depind, in primul rand, de ustensilele sterile si de buna calitate a institutiilor medicale. Acesta este principiul pe care se bazeaza Bizmed si pornind de la dorinta oamenilor de a se trata intodeauna intr-un spatiu igienic, necontagios, am lansat site-ul prin care punem la dispozitia medicilor, asistentilor si celor ce intreprind activitati medicale, echipamente speciale, benzi adezive medicale, ustensile sterile si consumabile de laborator.

Alegeti sa reprezentati cu onoare si demnitate toate serviciile din domeniul medical, folosind echipamente performante care va usureaza munca si va ofera protectie intr-un mediu atat de expus.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.