Ingrijirea parului cu produsele care ajuta la regenerarea lui

BUCURESTI - 2 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Parul, fie el lung sau scurt e musai sa fie sanatos astfel incat sa se poata aranja oricand si la orice ora.

Ingrijirea parului cu produsele care ajuta la regenerarea lui

Un bun tratament pentru par consituie ingrijirea pe care i-o acordam atunci cand il spalam si atentia cu care executam fiecare pas. Parul nu se spala cu apa foarte fierbinte si nu se piaptana cand este umed caci astfel riscam sa il rupem alegandu-ne cu o podoaba capilara care nu va avea un aspect placut.

Femeile care isi vopsesc parul in mod constant alegand de fiecare data alta nuanta, il expun unor transformari drastice care slabesc radacina firului de par si calitatea acestuia. In timp se va observa ca luciul nu mai exista, firele sunt rebele si culoarea terna si fara viata. Expertii recomanda un tratament pentru par ars de fiecare data cand apelam la vopseluri chimice si decolorari repetate. Acesta vine si hraneste in totalitate firele de par, conferindu-le un alt aspect.

Cand, insa nu mai avem ce face si observam varfurile degradate, atunci este cazul sa apelam la stilist pentru o noua coafura care sa elimine tot ceea ce este ars si inestetic.

Partea dificila a intretinerii unei tunsori scurte de tip bob sau pixie care primeste destul de des o vopsea, este evitarea degradarii firului de par. Iar pentru acesta, intodeauna este recomandat sa avem la indemana o gama completa de tratament par ars care sa lupte impotriva acestor dusmanii.

Parul lung este mai putin expus degradarii daca ii tundem varfurile odata la 6 luni, permitandu-I in acest fel sa se regenereze si sa straluceasca.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.